Bomen rooien

Opname van het werk op locatie. Hierdoor komt voor elke opdracht het meest optimale materieel ter plaatste waardoor wij concurrerend werken. De werkzaamheden nemen we in uitvoering nadat alle vereiste vergunningen zijn afgegeven.

Uitvoeren van de rooi werkzaamheden.

De werkwijze is mede afhankelijk van de situatie ter plaatse:

  • Gecontroleerd vellen van de boom: de boom wordt omgehaald en vervolgens verwerkt. Hiervoor moet uiteraard voldoende ruimte zijn.
  • Inzet van onze unieke telescoopkranen met klem; hiermee wordt de boom deel voor deel afgewerkt. We garanderen optimale veiligheid, minimale schade en snel, efficiënt en voordelig uitvoeren van het karwei.
  • We zetten ervaren en gecertificeerde klimmers in, indien de werkplek zelfs met onze kraan niet te bereiken is. Takken en stam worden deel voor deel gezaagd en gecontroleerd naar beneden gebracht. We verwerken het rooi afval en stamhout; indien gewenst versnipperen we het takkenmateriaal.

We verwijderen de boomstronk en wortels. Hiervoor beschikt De Specht over diverse machines; zgn stobbenfrezen. We voeren stamhout en rooiafval af. Al het afgevoerde hout vindt een goede bestemming in hergebruik.

Wilt u meer informatie over het rooien van bomen?

Wilt u vrijblijvend advies krijgen of een offerte aanvragen? Vul het aanvraagformulier in dan nemen we spoedig contact met u op.
Direct offerte / informatie aanvragen

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 10:00 en 17:30 uur naar 035 – 694 73 53

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden