Bomen snoeien

Als een boom niet regelmatig wordt onderhouden, wordt deze soms te groot of te dicht voor zijn standplaats. Hierdoor kan het risico ontstaan van schade aan gebouwen of straatmeubilair. Tevens is het mogelijk dat takken te laag komen te hangen om het verkeer probleemloos door te laten. Vakkundig de bomen snoeien is dan de goede oplossing waarvoor u bij De Specht boomverzorging uitstekend terecht kunt.

Bomen snoeien kent verschillende vormen:

  • Begeleidingssnoei
  • Onderhoudssnoei
  • Vormsnoei zoals kandelaberen of knotten

Tevens is het mogelijk om specialistische (snoei)maatregelen door ons uit te laten voeren, zoals:

De kroon of delen van de kroon uitlichten om bijvoorbeeld mechanische belasting te reduceren Het rondom innemen van de kroon, bijvoorbeeld om wind belasting op de boom te verminderen Een kroonverankering aanbrengen.

Bij bomen snoeien is veel mogelijk, mede afhankelijk van het type boom en de conditie waarin de boom verkeert. Laat u daarom adviseren door de deskundigen van De Specht boomverzorging over wat wel en niet mogelijk is rondom bomen snoeien. Let op: ook voor snoeiwerk is soms een vergunningaanvraag nodig. Informeer vooraf bij de desbetreffende instanties.

Wilt u meer informatie over het snoeien van bomen?

Wilt u vrijblijvend advies krijgen of een offerte aanvragen? Vul het aanvraagformulier in dan nemen we spoedig contact met u op.
Direct offerte / informatie aanvragen

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 10:00 en 17:30 uur naar 035 – 694 73 53

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden