Tuin onderhoud

De Specht is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in Tuinonderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw tuin? Zoek niet verder! Bij De Specht staan wij klaar om uw buitenruimte te transformeren en te onderhouden, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige en gezonde tuin.


Onze Diensten:

  1. Tuinonderhoud op Maat: Onze ervaren hoveniers begrijpen dat elke tuin uniek is. Wij bieden op maat gemaakte onderhoudsdiensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw groene oase. Van gras maaien en onkruid wieden tot snoeien en bemesten, wij zorgen ervoor dat uw tuin in topconditie blijft.

  2. Seizoensgebonden Onderhoud: Elk seizoen brengt verschillende uitdagingen met zich mee voor uw tuin. Wij bieden seizoensgebonden onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw tuin het hele jaar door bloeit. Of het nu gaat om herfstblad opruimen, lentebloesems verwelkomen of winterklaar maken, wij hebben het allemaal onder controle.

  3. Gazonverzorging: Een weelderig groen gazon is de trots van elke tuin. Onze specialisten zorgen voor regelmatig grasmaaien, beluchten, bemesten en onkruidbestrijding om ervoor te zorgen dat uw gazon er gezond en levendig uitziet.

  4. Snoeiwerk en Boomverzorging: Geef uw tuin een verzorgde uitstraling door middel van professioneel snoeiwerk. Onze hoveniers hebben expertise in het snoeien van struiken, bomen en planten, en zorgen voor een gebalanceerde groei en bloei.


Waarom kiezen voor De Specht?

  • Vakmanschap: Onze getalenteerde hoveniers hebben jarenlange ervaring en leveren vakmanschap van hoge kwaliteit.

  • Betrouwbaarheid: Wij zijn toegewijd aan het nakomen van afspraken en leveren altijd op tijd hoogwaardige diensten.

  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen en streven ernaar deze te overtreffen.

  • Milieubewustzijn: Wij streven naar duurzaamheid in al onze activiteiten en gebruiken milieuvriendelijke methoden en materialen.

Investeer in de schoonheid en gezondheid van uw tuin met de professionele diensten van De Specht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw buitenruimte kunnen transformeren in een oase van rust en pracht.

WILT U OOK ZORGELOOS EN VAKKUNDIG TUINONDERHOUD?

Wilt u vrijblijvend advies krijgen of een offerte aanvragen? Vul het aanvraagformulier in dan nemen we spoedig contact met u op.
Direct offerte / informatie aanvragen

Bellen kan natuurlijk ook, elke werkdag tussen 10:00 en 17:30 uur naar 035 – 694 73 53

Wij zijn werkzaam in de regio’s van o.a. Amsterdam, Blaricum, Bussum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden